Ό,τι αφορά το μινκ

Σιλό

Τα σιλό αποτελούν ολοκληρωμένα συστήματα αποθήκευσης, τα οποία κατασκευάζουμε βάσει των υψηλότερων προδιαγραφών υγιεινής και ασφαλείας, με γνώμονα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος και τις απαιτήσεις των σύγχρονων μονάδων παραγωγής. Κατασκευάζουμε σιλό ειδικά για τροφή ζώων μινκ.

Ζυγιστική Λάμπα Γκρενταρίσματος

Μία κατασκευή η οποία βοηθάει στο ζύγισμα των ζώων (απόβαρο των ζώων). Επίσης, με τη βοήθεια της λάμπας φθορίου βλέπουμε διάφορα χαρακτηριστικά της τρίχας του ζώου, όπως πυκνότητα, μήκος και γενικά την ποιότητα της τρίχας

Cutfoot

Είναι ένας πάγκος κοπής που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των άκρων των μινκ.

Ταϊστικές Μηχανές

Η Technometal WD-σειράς είναι βαριά μηχανήματα καθήκον για τις μικρές μεσαίες και μεγάλες φάρμες. Ο τρικύλινδρος κινητήρας ντίζελ προσφέρει άφθονη ισχύ τόσο για την τροφοδοσία όσο και την οδήγηση. Η σταθερότητα είναι πολύ καλή λόγω του χαμηλού κέντρου βάρος του. Όλοι οι τροχοί διασφαλίζουν την σωστή κίνηση λόγω της τετρακίνησης, ακόμη και όταν κινείται μέχρι 1800L ζωοτροφών.

Drum

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή drum που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό της γούνας των μινκ, πριν την αφαίρεσή της.

Κουβάς Περισυλλογής

Δημιουργήσαμε έναν καινοτόμο κουβά περισυλλογής, εξειδικευμένο σε μονάδες γουνοφόρων ζώων π.χ. καθαρισμό και μεταφορά περιττωμάτων και προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των δομικών μηχανημάτων.

Κουβάς Κοπροδιανομέας

Για τη διασπορά της κοπριάς

ΤΕΧΝΟΜΕΤΑΛ

Η εταιρεία μας είναι εξοπλισμένη με υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό: DOOSAN CNC Τόρνος τεσσάρων αξόνων, CNC Παντογράφος Πλάσμα και με συμβατικές εργαλειομηχανές.

Μενού